Úvodní sraz roku 2007 se bude konat první víkend v květnu, což je 4-6.5 2007.
Místo srazu se ještě dolaďuje, brzo podáme konkrétní informace.

Sledujte naše stránky!

Takže již je známo i místo srazu. Ten se uskuteční v autokempingu Pilák. Kemp leží na břehu Pilské vodní nádrže, poblíž Žďáru nad Sázavou. Více informací získáte ZDE
Ohledně ubytování, jsou předběžně zamluveny chatky (sprcha, wc, 150kč/noc), ale je potřeba znát přesný počet zájemců. Takže pokud máté zájem, napište Markovi na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do čtvrtka (29.3.) a místo si rezervujte.
Ostatní se ubytují na vlastní triko v ostatních chatkách, stanech či širým nebem. O kemp je prý velký zájem, nenechávejte objednávku na poslední chvíli.

Těšíme se na Vás!!!

30.3. - Menší úprava datumu. Do kempu můžete samozřejmě přijet už v pátek, chatky jsou zamluvené na 2 noci (pátek, sobota).

17.4. - V neděli jsme se byli podívat v kempu a projet trasu na vyjíždku. sraz_trasaPlánek trasy je vpravo a záznam z GPS ve formátu gpx si můžete stáhnout tady.

Bohužel, není to záznam celé trasy. Snad vinou spiknutí všech temných mocností a Aštarovi flotily jsme to nestihli projet celý...a taky nám došla baterie v gps modulu
Laughing

Více informací o některých zajímavostech na trase lze najít na http://www.karasin.cz/ a na http://www.lucky-vrch.cz/index.html .

sraz01sraz02
Některé detaily se doladí ještě před odjezdem.










28.4. - Zapoměli jsme napsat, že odjezd na sobotní vyjíždku je ve 13:00 z kempu. A pokud máte nějaké pěkné fotky z moto dovolených, jízd, srazů nebo cizích krajů, vemte je sebou. Klidně i na CD nebo USB flashkách. K dispozici bude notebook.

Brzy na viděnou !!!!