Měli jsme se sjet asi o 14 dnů dříve, ale počasí bylo opravdu pod psa. Nakonec jsme se ujednotili na termínu 3.-4.prosince v Poděbradech, kde Marek zajistil hotýlek a restauraci. Nicméně po tolika přesunech a změnách se Jirkovi_Plz povedl husarský kousek - ač na WEBu bylo vše uvedeno správně, v rozeslaném mailu se sekl o jeden den a tím de facto naplánoval sraz už na pátek... Bohužel na to doplatili Křížovi, kteří přijeli v pátek a nikde nikdo... Tak se alespoň zastavili u Marka na kafe ánžto v sobotu jim to nevycházelo. Tímto se jim ještě jednou omlouvám (ale v pracovním náporu se holt chybička vloudí...)

V sobotu dorazil dopoledne Jirka A (jak jinak, než na motorce), s Markem projeli okolí, ale vzhledem k povinnostem v neděli a blížící se sněhové kalamitě po obědě namířil zpět domů. Trasu si projel odpoledne ještě Jirka ze Sadské (na Pegu), takže můžeme říci, že 3 Pegasa na prosincovém srazu vyjela. Kvečeru se začala sjíždět ohlášená squadra (ovšem již auty), první dorazil Milan, Marek nabral Jirku/ Jirku (_Plz a Sadská) ve Lhotě, akorát k večeři dorazil Jirka_Pha a na kafe dorazili i Pavel s Janou z Hradce a Blanka. Hotel jsme nakonec odtroubili s tím, že všichni pojedou pozdě večer domů.

Letošním Mistrem Pegaso 2005 byl koncenzuálně vyhlášen Jirka_Plz, tričko a kšiltovka Aprilia přijdou vhod. Večer byl ve znamení příjemného klábosení a prohlížení (a vypalování) tun fotek ze všech letošních akcí. Kolem desáté se "vzdálenější" konce začaly rozjíždět (venku pěkně chumelilo), místní vydželi až přes půlnoc.
Tak si přejme, ať nám sezona 2006 vyjde alespoň tak skvěle jako ta letošní a bude úspěšně zakončena (třeba zase v prosinci) v tradičních (rekonstruovaných) Kalovicích.

Fotoalbum z akce - zde!!!