Termín jsme několikrát měnili (počasí...) a nakonec místo předpokládaných Votic jsme se sjeli na Svaté hoře v Příbrami - Jirka A, Jirka_Plz a Standa s manželkami (ať se holky projedou...). Vyrazili jsme do krásného slunečného dne, ovšem říjen se už při vyšších rychlostech nedal zapřít. Plzeňáci vyrazili v tandemu a po pohodové jízdě jsme se setkali s Jirkou A. na parkovišti pod horou.

Po krátké prohlídce nádherně opraveného areálu jsme vyrazili po okreskách na Orlík, zastavili se na přehradě a oklikou dojeli do motelu Mana nad Zrůbkem "na kafe". To jsme ještě netušili, že majitel je motorkář tělem i duší, čímž nás nechal hned "přeparkovat" až na terasu (tedy po chodníku skoro až do hotelu...), chvilku s námi poseděl a poklábosil. V plánech na poslední letošní sraz jsme si ještě jednou pustili video z loňského závěrečného supersrazu v Kalovicích (notebook se do kufru vždycky vejde...). Bylo příjemně, seděli jsme venku a holky si na zahřátí dali grog - ovšem z kubánského rumu za 130,-Kč jeden. No a co...

Po dalších poživatinách a kafi jsme se rozjeli směr domovy - Jirka A. to měl skok do Votic a plzeňské dvojice vyrazili směr západ (a Standa ještě kousek na jih). Počasí vyšlo a tak jsme příjemně zužitkovali jeden z posledních "použitelných" víkendů v tomto roce. Nicméně tradiční závěrečná anabáze je ještě před námi. V prosinci?

Fotky v galerii.