Tak nakonec domluva na chatu byla tak rychlá, že někteří ani nevěřili, že se sjedem. Ale povedlo se. Někteří absolvovali trochu strastiplnou cestu z Prahy v houfu asi 250 motorek, kterýžto cestou do Prčice více bloudil než jel.

sedlec05-1 Jirka z Plzně dorazil rovnou na náměstí do Sedlce na jednu hodinu dle domluvy, nicméně teprve před druhou dorazil Jirka z Prahy jako předvoj (ostatní se trápili v závěsu za zmatenými Jawisty). Do doby než dorazili ostatní (Marek, Tom a několik "zpřátelených" strojů) jsme stačili přesměrovat řadu motorkářů, kteří vida naši dvoučlenou skupinku u laviček houfně zastavovali s představou "cíle". Posílali jsme je na "druhé" - správné - náměstí do Prčice.

Po příjezdu zbytku klubu jsme se usídlili v separé místnosti
sedlec05-2hospůdky u Nováků (Dalmo), za což platí poděkování personálu. Po chvíli dorazil i Jirka A. z Votic, který dopoledne absolvoval návštěvu zkrácené rally v Pelhřimově. Většina se posilnila pozdním (ale vydatným) obědem, něco se popilo a začala diskuze. Po kafi jsme se před čtvrtou přemístili o patro výše do vinárny. Zde Jirka L. nastartoval notebook a proběhla debata o podobě našich nových WEBových stránek, které se již brzy objeví (na nové adrese).

sedlec05-3 Po debatě o WEBu jsme ještě probrali přípravu na letošní první Pegaso sraz a v rychlosti i termíny a případné trasy pro návštěvu našich přátel z Itálie a po páté se rozjeli k domovům.
Počasí vyšlo, přes rosničkářské upozorňování nepršelo, takže jsme se fajn projeli. Do srazu, který je plánován na 14. a 15. května se určitě ještě někde sjedem.
sedlec05-4