Sraz se bude konat v podhůří Orlických hor v době od 13.5. do 15.5. 2011 a to v kempu v Dolní Čermné.         

Více podrobností o tomto kempu dodáme později, po osobní návštěvě a kontrole.

Informace zde budeme průběžně aktualizovat. Průběžné info jsou ve foru.

 

Kontakty na závazné přihlášky: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 

Aktualizace 31.3.2011

Ahoj.
Tak jsme včerejšího dne navštívili (podle nás velmi pohodový) kemp v Dolní Čermné, kde jsme měli domluvenou schůzku s velmi příjemnou paní správcovou. Ta nám vše ukázala a sdělila nám potřebné informace o kempu.

Takže celý kemp bude k dispozici jenom pro nás, jeho kapacita je 66 lůžek v chatkách (4x větší chatka pětilůžková + 14x menší chatka čtyřlůžková) a samozřejmě je možnost i postavení stanu "pro chrápající manželku". Cena za ubytování bude 155,-Kč za osobu a noc. V ceně jsou kompletní lůžkoviny a parkování moto přímo u chatek. Dále je k dispozici v hlavní budově společenská místnost s televizí a s připojením na internet, vybavená kuchyňka s lednicemi "samozřejmě, kdo by chtěl vařit pro všechny, nebude mu bráněno", sociální zařízení se sprchami a velká zastřešená terasa. V areálu kempu je dále restaurace a minigolf.

Co se týče restaurace, tak s majitelem jsme měli též včera schůzku a tento nám sdělil, že otevírací doba pro nás bude podle velikosti žízně. Pivečko mají 10 st. Staropramen, 11 st. Bráník a 12 st. Stella Artois. Jídlo v restauraci je samozřejmostí.

Tak to bych řekl, že byly docela vyčerpávající informace ke kempu. Teď nám už zbývá naplánovat jenom sobotní vyjížďku. Ještě bychom tady měli něco pro příznivce "špuntů". V případě většího zájmu by bylo možné se svézt na soukromé "Cross Country trati" a to za malou úplatu jejímu majiteli.


Termín přihlášek na sraz dáme do konce měsíce dubna 2011. To jenom kvůli lepší organizaci. Samozřejmě, kdo se nenahlásí, bude vítán také, ale nemůžeme mu zaručit ubytování v chatce v případě velkého zájmu. Přihlášky zasílejte na naše maily, samozřejmě s termínem od kdy do kdy.

Teď už jenom, aby vyšlo počasí.

sr2011-1.JPGsr2011-2.JPGsr2011-3.JPGsr2011-4.JPGsr2011-5.JPG

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualizace 19.4.2011

Tak se nám v sobotu 16.4. podařilo dokončit poslední část plánovaného srazu a to trasu srazové vyjížďky . Trasa je tedy vymyšlená, ale její plán prozrazovat nebudeme, necháme to jako překvapení. Jediné co mohu prozradit, tak že bude dlouhá cca.180 - 190 km a cca. v polovině je zajištěn oběd v jedné z horských restaurací, která díky nám bude posilovat personál  .....to abychom nemuseli dlouho čekat.

Výjezd na tuto vyjížďku plánujeme na sobotu 14.5. v cca. 10 hodin (to jenom pro ty, kteří by chtěli čistě náhodou dorazit až v sobotu).

Takže co se týče letošního srazu, je asi už vše zajištěno , teď už jenom aby vyšlo počasí.
A co k účasti, doufáme, že bude hojná a čekáme na Vaše další přihlášky. Zatím průběžný stav je 24 nahlášených.