Blíží se nám zahajovací sraz.

Ve fóru zatím padly dva návrhy, Řasná u Jihlavy, nebo Jeseníky.

Termín je zatím jeden a to 8-10.5.09, kdy je den volna navíc. Aby se zvolila nejoptimálnější kombinace, hlasujte v nové anketě.

A pokud máte nějaké další návrhy na místo, datum, trasu, zajímavé tipy na projíždku atd., napište to prosím do fóra .

5.4.09 Dovolil jsem si z časových důvodů ukončit anketu . Aby se stihla vybrat a projet trasa, zamluvit kemp a další organizační činnosti. Výsledek je 58 pro Jihlavu, 56 pro Jeseníky. Takže "vítězný team" může začít plánovat. Smile

Na klubový email prosím posílejte počet lůžek a počet nocí, které chcete zarezervovat v kempu.

3.5.09

Je zamluvených 8 chatek, zbytek byl už obsazen, ale nějak se tam nacpem Smile. Každá chatka má vlastní srchu a záchod...cena je 250 kč za noc a postel, je to kompletní cena bez dalších poplatků za motorku a za vzduch a já nevím co ještě učtujou v kempech. Ten kdo bude v chatce, memusí na recepci s občankou. Nebude se zapisovat každý člověk, ale vše bude napsané na Marka. Ten bude vybírat nocležné, pak  to zaplatí najednou. Ten kdo bude ve stanech si to bude muset nahlásit sám a zaplatit na recepci. Máme chatky č.1-8 tedy ty nejblíže k hospodě Hospoda normálně funguje a mají dostatek všeho.

sraz091.jpgsraz092.jpg

Pak jsme projeli trasu na vyjíždku, tady je nějaký itík a mapku snad ještě doděláme....

1. Řásná-Mrákotín-Olší-Řecice-Šach-Radlice-Heřmaneč-Markvarec-Český Rudolec
Český Rudolec malá pauza u torza památky Malá Hluboká

Matějovec-Klenová-Blato-Landštej..to je cesta přes Českou Kanadu
Landštejn prohlídka zříceniny hradu
délka cca 50 km, je tam docela bordel na silnici, tak si dávejte pozor.

2.  Staré Město-Slavonice-Slavětín-Písečné-Rancířov-Vratětín-Uherčice-Korolupy-Vysočany-Bítov
Za Vratětínem krátká pauza na obhlídku betonového bungru co je hned u silnice.

Pak jsem chtěli  na zříceninu hradu Cornštejn, ale bohužel je uzavřen a  funguje jen v červenci a srpnu. Proto bude zastávka u druhého mostu přes Vranov, kde je slušný plac na zastavení a je výhled na vodu i Cornštejn.
Kdo bude chtít muže tam zajet, ale je tam vidět jen jedna zeď a zamčená brána.

délka cca cca 48 km

3.  Chvalatice-Zálesí-Blížkovice-Nové Syrovice-Krnčice-Jackov-Vranín-Domamil-Meziříčko-Krasonice-Nová Říše-Zvolenovice-Telč-Vanov-Řásná
Tady bychom dali asi zastavku v Nové Říši na náměstíčku. Je tam dost místa a udělali b nějaku společnou fotku a pak by mohla být zastávka na kraji Telče. Je tam rozhledna Oslednice, ale má otevřeno je do 16 hodin takže uvidíme v kolik tam budem a podle toho uděláme zastávku.

délka cca 66 km