IMG_3063.jpg

 

Tak jako již tradičně Marek zorganizoval závěrečné "hodnotící" finále letošní sezony v restauraci Na Jízdárně v Poděbradech. Přestože letos nikdo nedorazil na dvou kolech (byla vážně kosa...), setkání se výborně vydařilo i díky zásobě materiálů fotografické i filmové provinience - od Albánie přes Švýcarsko po skvělé autentické dokumentární  videopastorále z Francie. Vše v "hi-fi" kvalitě promítáno na stěnu vedle koňské oháňky díky zařízení, které dotáhl Honza (pamatujeme si a bereme za počátek tradice do budoucna...).

Jídlo, pití i nálada byly tradičně výborné a tak povídání a plánování vydrželo až do půl třetí nad ránem. První zahajovací sraz příštího roku počítáme opět někdy kolem poloviny května, zatím jsou úvahy o jižních Čechách, tak uvidíme, zda se toho někdo z "místních" ujme (co ty na to, Rendo...). Krásné záběry Švýcarských horských panoramat minimálně několik z nás utvrdily v přesvědčení, že tohle je třeba projet ještě jednou a míst dost času. Takže asi Švýcarsko. Ostatní - Rumunska, Albánie atd. budou do značné míry záviset na návratu Jirky "Vačice" z Prahy, který se momentálně potlouká někde po Novém Zélandě.  Pokud tohle bude číst - vzpomínáme a někdy se ozvi, klokani nejsou všechno...

IMG_3067.jpgPo závěrečné někteří nastartovali oře (řidiči samozřejmě nepili...), my ostatní ze vzdálenějších koutů jsme přeskákali (jak kdo, "paňákům" moc do skoku nebylo...) kolem opravovaného mostu do hotelu. Ráno přišla k duhu pozdní vydatná snídaně a krátká procházka na spálení zbytků alkoholu a vyrazili jsme k domovům.

Tak tedy ať se Máňám v garážích dobře a ne moc dlouho spí. Přejme si hodně krásných kilometrů bez nehod v sezoně 2009. Určitě budou. Mezi svými - Ride for Fun.

Jirka_Plz