Již od rána bylo jasné, že s počasím to nebude nic moc. Sjeli jsme se na domluvené pumpě u Hořic v 11.00, Jirka A. s Luckou tam již byli. Po chvíli čekání dorazil Karel. Radek nepřijel, neboť v Liberci lilo jak z konve od rána, pauzíroval i Jirka H. z Plzně. Ještě jsme zavolali Milanovi do Vamberka, ale vzhledem k "jednotvárnosti" počasí i tam - vzdal to. Tak nás pár statečných vyrazilo za vydatného deště do Hořic na závody.
Dorazili jsme na náměstí zrovna když se jel první závod 125-tek. Docela jsme obdivovali závodníky, že na to za těchto podmínek vůbec sedají... Za střídání všech čtyř ročních období (chvíli sluníčko, chvíli désť, občas sníh) jsme sledovali zápolení. Kolem druhé, když trochu přestalo pršet, odjel Jirka s Luckou v naději, že jim "přestávka" v dešti vydrží až do Votic. Nevydržela...
S Karlem jsme se rozhodli podívat i na start, což ovšem znamenalo projít lesem. Blátivý podklad nezklamal a můj pád (nikoliv ojedinělý - takových kaskadérů tam byla většina...) na sebe nenechal dlouho čekat. Ostatně fotky (viz album) hovoří za vše.
S Karlem jsme vyrazili zpět k domovům kolem 17.30 - samozřejmě deštěm, Karel dokonce musel projet i krupobitím. Ale vše vynahradila teplá vana doma.
Takže Hořice 2004 byly důkazem toho, že jsme schopni jezdit za každého počasí. Asi to nemusí být pořád (doufejme, že se počasí na zbytek sezony konečně umoudří), ale zvládnout s dobrou náladou se to dá.

Pár foteček najdete v galerii.