Sraz byl stanoven na sobotu v kempu v Třeboni, kde byly rezervovány i nějaké chatky. Jirka A. dojel první a pečlivý jako vždy vylepil na nejbližší chatku obří logo Aprilie ( sice ze silnice nebylo vidět, ale dalo srazu "oficiální" punc). Za chvíli se začali sjíždět další Pegasáci a po příjezdu Marka s Blankou (v plné polní připraveni na vše) jsme byli všichni. Po zabivakování (pouze jedné chatky ánžto někteří jeli navečer domů) se vyrazilo směr New York.

trebon05-4 Po chvilce kufrování, kdy jsme dojeli skoro až na rakouskou hranici, jsme skutečně objevili pár stavení a autobusovou zastávku s oficiálním názvem - Suchdol n.L./ New York. Pravda, žádné bulváry a světla neonů, nicméně můžeme prohlásit, že naše Pegasa skutečně projela New Yorkem. Hledání Londýna bylo ještě o trochu komplikovanější. Jirka A. s vervou využíval své špunty čímž my jedoucí za ním jsme čas od času dostali sprchu hlíny od hlavy až k patě... Cestou - necestou, po lesních cestičkách, které byly občas výzvou hlavně pro osádky jedoucí ve dvojici, jsme nakonec dorazili asi ke dvoum chalupám, před nimiž byla na stromě nabitá deska s omšelým nápisem - London. Ten ještě Blanka musela trochu "oškrábat", aby byl alespoň trochu fotitelný... Teď už nám bylo jasné proč ani místní v okolních vesnicích nic nevědí o existenci slovutného velkoměsta v jejich blízkosti..

trebon05-6 Naše putování pokračovalo hledáním dlašího velkoměsta - Paříže. Dle mapy jsme zhruba tušili, kde se nalézá, ovšem trefit se tam byl téměř nadlidský výkon. To se Jirka ptal pocestných, traktoristů, zavedl nás dokonce až na místní střelnici, ale Paříž ne a ne trefit. Nakonec jsme po dalších enduro vložkách dorazili ke kempu Paříž a usoudili, že jsme prakticky "tam", tudíž je čas otočit a nasměrovat oře zpět do kempu (hlad už dosahoval kritických mezí). Asi po půl hodině jsme dorazili do kempu a po zaparkování strojů a očistě jsme vyrazili do místní hospůdky na večeři a pitivo. Jirka A. rozdal pamětní hrníčky k tomuto výletu "za hranice snů". Někteří se po večeři zbalili a vyrazili noční tmou směr domov, ostatní osazenstvo před zabivakováním popilo a důstojně uzavřelo tento skvělý výlet.

trebon05-2 V neděli zbytek osazenstva před rozjezdem ještě stihl krátkou projížďku. Skvělá akce, skvělá účast, skvělé počasí. Opět vydařený motoristický víkend jak má být.





Fotoalbum z akce - zde!!!