Vyjíždka začala  v půl dvanáctý v Černovicích tím, že jsme se přesunuli cestounecestou, a to doslova, do města Sříbra, kde jsme doplnili ropné produkty do našich motorek a něco málo tekutin do svých útrob a čekali na příjezd opozdilce z Přeštic, který do časných ranních hodin oslavoval něčí čtyřicátiny......
Po jeho příjezdu a konstatování, že je zmrzlej na kost, jsme již na nic nečekali a brána bývalého vojenského prostoru se nám mohla otevřít dokořán.

A tak se také stalo, jezdili jsme tam jak smyslů zbavení a užívali všech močálů, strmých výjezdů a sjezdů, bahnitých cest...... dosyta.
Když už nás opouštěly síly a spocení jsme byli taky dosyta, z KLR se ozval divný zvuk a po chvilce stojí......, řetěz byl fuč....., prý se ho už dlouho chystal vyměnit......, no nic,Láda opět nezklamal, vytahuje odněkud kus provazu, zapřahá a tradá asi cca 1,5km ji táhne k silnici.

KLR nás opouští po telefonátu s bratrem, který zapřahá vlek a jede pro něj, asi z Dobřan.

My to ještě nevzdáváme a jedeme směr Bor u Tachova, kde prý na náměstí dobře vaří. Po jídle na spáteční cestě za Skviřínem dáváme ještě poslední offroad lesem a a pak po státovce se pomalu oddělujem až končím jen já s Shantisem a v Bdeněvsi v 16h vyjíždka pro mě končí.

Parádní akce a v prosinci, budeli příznivé počasí endura zas zahřmí.

zde je pár fotek

http://michal96.rajce.idnes.cz/byvaly_tankodrom_stribro/

http://svlada.rajce.idnes.cz/Terenek/

 

Michal Čečil