italmoto1
Tak Italmoto vyšlo, prestože předpověď počasí nebyla nijak růžová. Při odjezdu ze Sadské jsem se ještě míjel s Jirkou L., který směřoval k Márovi na servis.... .

Po mírném zakufrování za Jesenicí už bylo jen "trochu" bloudění po vojenském prostoru Brdy (doufám, že tam ty k...y americký nenechají postavit radar) a pak už opožděný příjezd do Mýta.

italmoto2 Vyjížďka mi sice utekla, ale zase byl čas na pečlivé prozkoumání zbývajících strojů, a že bylo na co koukat! Ta Multistráda...., nebo Breva s hliníkáčema taky není špatná......, dokonce byl i Ducati Supermotart.
Po příjezdu hlavní skupiny z vyjížďky následovala prohlídka dalších italských skvostů. V převaze byly Ducatky, ale Guzziny se nedaly moc zahambit. Cenu pro nejvzdálenějšího účastníka si asi odvezl někdo ze Švýcar či Holandska, kteří dorazili na veteránech Ducati, Guzzi a Triumph, klobouk dolů.

italmoto3 Čest Pegaso klubu zachraňoval se mnou už jen Bóďa z Příbrami. Aprilek moc nebylo a když nějaká, tak Capo nebo Pegaso (staré i nové). Mezi přítomnými Pegasisty byly však i tací, kteří neveděli o existenci klubu !!!!! Což jsme se horlivě napravit......

Nakonec bylo i kultovní Italmoto tričko. Takže vydařená akce a zmoknul jsem jen jednou, aspoň vím, že ty moje hadry jsou pořád nepromokavé...... .

italmoto4 Fotky se mi moc nepovedli(holt se musím ještě moc učit), ale pro ilustraci snad stačí.
Chybí pouze fotka z půlnočního vystoupení "umělkyně", ale doma taky chtějí občas vidět tátu, tak snad příště... .
italmoto5italmoto6










Jirka_Sadská